Ohjelma

Ohjelma 2022

Raahessa juhlistetaan kesäkauden päättymistä Raahen Pimiöillä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.–4.9.2022

Härkätorin puistossa vietetään perjantai-iltaa laadukkaan koko perheen ohjelman parissa: esiintymässä mm. mentalisti ja taikuri Noora Karma, Suomen suosituin vatsastapuhuja ja TikTok-superstara Sari Aalto sekä Tiktak-bändistä tuttu Vain elämää -tähti Petra. Perjantain ohjelman päättää Kuuranvalkeiden led-valoshow. Mukana myös Kävelykadun kauppiaiden muotinäytös sekä lasten suosittu Kiiltomatosuunnistus. Keskustan liikkeissä Pimiää kauppaa ja pidennetyt aukioloajat.

Rantatorin kupeessa järjestetään nelipäiväinen Raahen Pimiät Megaromppeet –tapahtuma torstaista sunnuntaihin. Viikonlopun tarjontaan kuuluvat myös Raahen matkailuoppaiden mielenkiintoiset kierrokset: Kummituksia ja kummajaisia, Kurkistus sisätiloihin –kävelykierros sekä Pihakierros. Lisäksi viehättävä Katariinan Kamarin aittakahvila sekä Katariinan Kellari Rantakadun varrella ovat avoinna yleisölle.

Aikataulutettu ohjelmalistaus julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Muutokset mahdollisia.

Raahen Pimiät -tapahtumasta vastaavat Raahen kaupunki / Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys ja Kauppakeskus Raahe (Härkätorin ohjelma) sekä Classic Car & Motorcycle Club (Raahen Pimiät Megaromppeet).