Kiiltomatosuunnistus

Lasten Kiiltomatosuunnistus

Kiiltomatosuunnistus järjestetään sähköisesti vallitsevan koronatilanteen ja sen aiheuttamien turvavälimääräysten johdosta. Kiiltomatosuunnistus on supersuosittu ja täten se kerää sankoin joukoin innokkaita suunnistajia, joten siirtymällä sähköiseen lomakkeeseen pystymme välttämään lähikontaktit ja tungoksen lähtö- ja maalipisteellä.

Jokaiselta rastipisteeltä saat yhden kirjaimen. Voit käydä rastipisteet haluamassasi järjestyksessä. Kirjoita kirjaimista muodostamasi sana lomakkeen lopussa olevaan kysymyskohtaan. Lähettämällä lomakkeen osallistut arvontaan!

Härkätorin puiston kahvilan kulmalta löytyy tuttuun tapaan infopiste, jossa on jaossa rajallinen määrä tulostettuja suunnistuskarttoja heille, jolla ei ole puhelinta tai verkkoyhteyttä, mutta muuten pyydetään osallistujia käyttämään sähköistä versiota. Suunnistuskartan toisella puolella on osallistumislomake, johon kirjataan ylös rastipisteiltä saatu sana.

Infopiste on avoinna perjantaina klo 14-20.30, joten paperilliset lomakkeet tulee palauttaa klo 20.30 mennessä. Siirtymällä sähköiseen materiaaliin myös paperihävikki pienenee, josta ympäristö kiittää.

Jokaiselta rastipisteeltä löytyy myös tulostettu suunnistuskartta mukana olevista rastipisteistä. Rastipisteitä on yhteensä kuusi (6) kappaletta ja ne sijaitsevat keskustan alueella.

Huolehdithan riittävistä turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta, etkä osallistu suunnistukseen mikäli tunnet itsesi vähänkään sairaaksi, kiitos.